Deelnemen aan Kaspersky Security Network

Wanneer je deelneemt aan Kaspersky Security Network , worden statistieken van het Kaspersky-programma automatisch verstuurd naar Kaspersky om de bescherming van jouw Mac te verbeteren.

Opmerking: Kaspersky ontvangt, verwerkt of bewaart geen persoonlijke gegevens zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Deelnemen aan Kaspersky Security Network gebeurt op vrijwillige basis. De beslissing om al dan niet deel te nemen wordt echter genomen wanneer je het programma installeert. Niettemin kun je later, op eender welk moment, je beslissing herzien.

Kaspersky Security Network inschakelen als je Kaspersky buiten de EU, het VK, de VS of Brazilië gebruikt

Kaspersky Security Network inschakelen als je Kaspersky in de EU, het VK, de VS of Brazilië gebruikt

Naar boven